20. februar 2019 -

Dansk Akvakultur deltager i Mad & Mad hos Tænketanken FREJ

Dansk Akvakultur er stolt deltager i Tænketanken FREJ's spændende koncept Mad & Mad, der har til formål at minimere afstanden mellem forbruger og producent.

Tænketanken FREJ har indbudt Dansk Akvakultur til at deltage i det nye koncept, der skal minimere afstanden mellem afstanden mellem forbruger og producent. Arrangementet løber af stablen den 20. februar kl. 17.45 på Suhrs Højskole i København.

Mad & Mad støttes af Plandanmark og handler konkret om, at borgere på tværs af spisevaner, generationer og holdninger vil mødes om et fælles måltid med personen, der har produceret fødevaren.

FREJ har i denne udgave af Mad & Mad valgt at fokusere på havbrugsfisk, og Dansk Akvakultur vil derfor være repræsenteret ved Aquapri, Musholm og Bisserup Fisk. Virksomhederne vil bidrage med et fælles oplæg om deres produkter, der vil blive efterfulgt af dialog med forbrugerne. 

Herefter vil en række kokkeelever fra Suhrs Højskole vise, hvad man kan få ud af kvalitetsprodukterne. Vi håber og tror, at det vil give anledning til inspiration, som i højere grad kan være med til at sætte mere fisk på middagsbordet

Vi takker FREJ for invitationen og ser frem til dialogen med forbrugerne.