4. november 2019 - 09.30-16.30

Fiskerikonference: Bæredygtig bundlinje

DA2

Nordjysk Fiskerikommune Netværk og Danmarks Fiskeriforening afholder konference om dansk fiskeri og udsigterne for at sikre en bæredygtig bundlinje

 

Bæredygtighed er på dagsordenen i alle sammenhænge, og får stadig større betydning, også for fiskerierhvervet. Det gælder alt fra miljø og klima til udnyttelsen af knappe ressourcer, plastaffald, håndtering af politiske beslutninger og meget mere – alt sammen forhold, som påvirker den økonomiske bæredygtighed i erhvervet. De mange nye og foranderlige krav kan være en byrde for fiskerierhvervet; men der ligger omvendt også en række gode muligheder for at styrke erhvervet yderligere. Det er de muligheder, der med denne konference vil være fokus på:

 

Hvordan får vi endnu mere ud af fisken? Hvordan håndterer vi plastaffald bedst muligt? Hvordan udvikler vi de mest miljøvenlige redskaber? Hvordan får vi det bedste ud af Brexit? Hvordan imødekommer vi bedst muligt EU, Folketing og dermed i sidste ende forbrugerne?


Konferencen er arrangeret Danmarks Fiskeriforening og Nordjysk Fiskerikommune Netværk. Dansk Akvakultur vil også være til stede med oplæg fra Direktør Brian Thomsen, der sætter fokus på, hvordan vi i Dansk Akvakultur ser en bæredygtig produktion fremover. 

 

Tilmelding foregår via dette link: https://raadhusjammerbugt.nemtilmeld.dk/40/

    Andre arrangementer